UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord
Flag RO
PENTRU ORICE PROBLEMA:
L-V: 10:00 - 18:00
+40 742 047 408

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

INTRODUCERE

Clientii nostri se afla in centrul a tot ceea ce facem. Prin urmare, pe langa faptul ca incercam sa oferim valoare si servicii excelente, iti protejam confidentialitatea in moduri eficiente impotriva abuzurilor, respectand legislatia nationala, europeana si inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Pentru  I. I. MARIN N. CONSTANTIN "PRODUCATOR DE VINURI intimitatea ta este foarte importanta si o luam in serios. Scopul aceastei politici de confidentialitate este de a explica modalitatea in care colectam, folosim si dezvaluim informatii despre tine pe site-ul nostru si / sau altor terti cu care avem contract de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu aceasta politica de confidentialitate.

In plus, drepturile si optiunile tale sunt la fel de importante pentru noi si de aceea prin intermediul acestei politici de confidentialitate te informam, clar si explicit, cu privire la acestea si modalitatile prin care ne poti contacta pentru a-ti actualiza informatiile sau orice alt drept.

 

DESPRE NOI

Website-ul este operat si detinut de  I. I. MARIN N. CONSTANTIN "PRODUCATOR DE VINURI cu sediul social in Str: Albastrelelor, nr. 11-13, Sat Strejnicu, Jud. Prahova, Romania, inmatriculata la registrul comertului sub F29/1689/2009, cod de identificare fiscala RO26049644.

Daca doresti si alte informatii despre noi, nu ezita sa ne contactezi pe email la office@domeniileanastasia.ro

 

DESPRE TINE

Tu esti beneficiarul serviciile noastre sub o forma sau alta, fiind o persoana vizata. Astfel, pentru tine, am modificat politica de confidentialitate. Dorim sa fim complet transparenti cu privire la modul in care iti prelucram datele cu caracter personal si dorim sa iti facilitam accesul la modificarea, actualizarea sau chiar stergerea acestora.

 

DE CE AVEM O POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Avem aceasta politica de confidentialitate deoarece vom colecta unele informatii personale despre tine, atunci cand utilizezi website-ul nostru sau cand iei legatura cu noi prin intermediul formularului de contact atunci cand ai nelamuriri cu privire la un produs sau serviciu.

Scopul politicii noastre de confidentialitate este de a te informa cu privire la:

  • cum si de ce iti colectam informatiile personale
  • modul in care dezvaluim informatiile tale personale si pentru cine
  • modul in care iti protejam informatiile personale
  • drepturile tale legale si cum esti protejat de lege

 

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Daca vom aduce orice modificari politicii noastre de confidentialitate, le vom posta in aceasta pagina. Totodata, daca sunt schimbari majore te vom informa si pe tine printr-un email. Astfel, vei fi pus la curent oricand!

 

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR TALE PERSONALE

Prelucrarea datelor tale cu caracter personal este folosita oricand iti dai acceptul in legatura cu acest lucru, oricand cumperi produse sau servicii de pe website-ul nostru,   oricand se incheie orice fel de contract intre noi si oricand completezi unul dintre formularele din website.

Acordul tau se va cere in mod explicit inainte de a realiza orice actiune si il vei putea revoca cu aceeasi usurinta cu care l-ai acordat. Daca intampini dificultati te rugam sa ne informezi pe adresa de e-mail office@domeniileanastasia.ro pentru solutionarea cererii tale.

 

CE INFORMATII COLECTAM DE LA TINE

Colectam anumite informatii personale de la tine, astfel incat sa te putem identifica pentru a ne putea atinge scopul in vederea solicitarilor tale. Mentionam ca nu vom vinde niciodata datele tale personale, dar totodata in cazul in care in viitor vom vinde afacerea sau parti din ea, aceste date vor fi transferate. 

Astfel, informatiile pe care le colectam includ:

  • date de contact (nume complet, e-mail, adresa, numar de telefon, data nasterii si orice alte informatii relevante de care avem nevoie pentru a te contacta sau identifica)
  • date financiare (contul bancar si detaliile de plata aferente produselor si serviciilor pe care le primesti de la noi)
  • date de utilizare (informatii despre modul in care utilizezi website-ul nostru, produsele si serviciile noastre)
  • date de marketing si comunicare (preferintele tale cu privire la primirea materialelor de marketing si cum preferi sa comunici cu noi)
  • nu prelucram si nu colectam date cu caracter personal de la persoane cu varsta sub 16 ani, decat cu acordul scris al parintilor si trimis pe adresa de email office@domeniileanastasia.ro.

 

CAND COLECTAM INFORMATII DE LA TINE

Colectam datele tale atunci cand:

  • devii clientul nostru prin achizitia unui serviciu sau produs
  • te autentifici sau creezi un cont pe website-ul nostru
  • accesezi website-ul nostru
  • ori de cate ori completezi formularul nostru de contact sau alte formulare conexe
  • ori de cate ori utilizezi produsele sau serviciile noastre
  • optezi pentru inscrierea la newsletter sau alte materiale de marketing din partea noastra,
  • te inscrii pentru participarea la un eveniment organizat de noi
  • ne contactezi prin diferite canale pe care ti le oferim

 

COLECTAM SI DATE NON-PERSONALE

Colectam date, intr-o forma sau alta, care nu permit asocierea directa cu o persoana. Spre exemplu, deseori colectam activitatile tale pe website-ul nostru. Acest tip de date sunt anonime inainte de a fi stocate pe serverele noastre si sunt utilizate doar pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta clientilor nostri si pentru a intelege care parti ale website-ului nostru sunt de interes.

 

FOLOSIM GOOGLE ANALYTICS

Website-ul nostru foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google. Astfel, Google Analytics utilizeaza cookie-uri sau diverse adrese IP pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc website-ul si pentru monitorizarea serviciile si produselor noastre. Informatiile generate de adresa IP sau cookie vor fi transmise si stocate de Google pe servere. Google va utiliza toate aceste informatii in numele nostru pentru a evalua utilizarea website-ului nostru. Poti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browser, insa retine ca este posibil sa nu poti utiliza toate functiile oferite de website-ul nostru dupa aceea.

 

CUM ITI PROCESAM DATELE PERSONALE

Ne asiguram constant si aplicam tehnici adecvate pentru protejarea datelor tale personale. Operatiile de procesare pe care le realizam cu privire la datele tale cu caracter personal acopera mijloace automate si manuale de colectare (inregistram, organizam, structuram, stocam, modificam la cererea ta, utilizam, transmitem catre terti doar atunci cand e cazul si le stergem la cerera ta sau in mod automat la expirarea lor).

 

DE CE ITI FOLOSIM DATELE PERSONALE

Folosim datele tale personale in urmatoarele scopuri:

  • pentru a-ti oferi acces la serviciile si produsele noastre
  • pentru a furniza sau livra serviciile si produsele noastre
  • pentru a putea emite facturile necesare comenzilor tale
  • pentru a te informa cu privire la anumite oferte, produse, servicii sau actualizari
  • pentru a putea intra in contact cu tine si pentru a-ti putea raspunde la intrebarile si/sau solicitarile tale
  • pentru a-ti oferi o experienta deosebita si personalizata pe website-ul nostru
  • pentru a personaliza si imbunatati serviciile si strategia de marketing in functie de istoricul tau de navigare, interesele pe care le ai sau anumite preferinte.
  • pentru a te contacta atunci cand efectuam cercetari de piata cu privire la opiniile tale cu privire la website-ul si serviciile noastre
  • pentru incheierea anumitor contracte cu tine
  • pentru a preveni sau detecta abuzurile sau fraudele de pe website
  • orice alt drept stipulat in  legea nr. 677/2001 si legea nr. 506/2004 

 

CUI PUTEM DEZVALUI DATELE TALE PERSONALE

  • Partenerilor nostri logistici autorizati, doar atunci cand este cazul si doar atunci cand acestia trebuie sa intermedieze un serviciu pentru noi cand acesta este solicitat de catre tine (ex: procesator plati online, curierat rapid, posta romana, banca etc.)
  • Angajatilor nostri, pentru a putea indeplini solicitarile tale
  • Partenerilor nostri de marketing, dezvoltare si de monitorizare, pentru a putea realiza campaniile publicitare, pentru imbunatatirea experientei tale personalizate pe website, pentru dezvoltarea noastra in mediul online. Aceste date sunt minimizate si trimise doar pentru scopuri clar definite.
  • Autoritati competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative.

 

CAT TIMP ITI PASTRAM DATELE PERSONALE

Iti pastram datele personale nu mai mult decat este necesar pentru scopul pentru care acestea sunt procesate. Daca ne-ai dat consimtamantul sa iti procesam datele, le vom procesa doar in parametrii pe care ni i-ai oferit. Putem pastra datele tale cu caracter personal in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile si le putem partaja cu autoritatile competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative. Daca nu se aplica niciunul dintre motivele de mai sus, datele tale vor fi sterse intr-un mod sigur sau in unele cazuri le facem anonime pentru statistici si cercetari interne.  Datele tale cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de maximum 10 ani de la ultima ta interactiune cu noi sau vor putea fi sterse la orice solicitare din partea ta.

 

DREPTURILE TALE

Cu exceptia cazului in care esti supus unei exceptari in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea, ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale pe care le poti solicita direct din contul tau sau contactandu-ne:

  • poti solicita o copie a datelor tale personale pe care le stocam
  • poti solicita corectarea oricaror date personale daca consideri ca acestea sunt inexacte
  • poti solicita stergerea completa a datelor tale personale
  • poti restrictiona  sau retrage consimtamantul prelucrarii datelor tale personale
  • poti solicita transmiterea datelor tale care un alt operator
  • poti solicita accesul asupra datelor tale personale
  • te poti opune prelucrarii datelor si utilizarii datelor tale personale
  • te poti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in legatura cu datele tale personale
  • poti inainte o plangere in legatura cu modul in care iti procesam datele personale catre noi (cererea va fi rezolvata in maximum 30 zile) sau autoritatii competente ANSPDCP

 

CUM ITI PROTEJAM DATELE

Iti protejam datele utilizand masuri tehnice de minimizare a riscurilor utilizarii incorecte, accesului neutorizat, dezvalurii neautorizate, pierderii, furtului si pierderii accesului. Printre masurile pe care le utilizam sunt criptarea datelor, firwall-urile si controale de autorizare a accesului la date. Tratam cu seriozitate securitatea datelor clientilor nostri si de aceea verificam si actualizam constant mecanismele utilizate pentru a iti oferi o protectie eficienta impotriva abuzurilor.

Serverul prin intermediul caruia iti colectam informatiile este codificat folosind modulul de criptare al browser-ului tau prin intermediul certificatului de securitate SSL.

Desi noi iti protejam datele este important ca si tu sa faci acest lucru. Nu trebuie sa dezvalui nimanui informatiile tale personale, in special parola contului. I. I. MARIN N. CONSTANTIN "PRODUCATOR DE VINURI nu iti va cere si nu iti va cunoaste niciodata parola deoarece aceasta este criptata.

Daca consideri ca securitatea datelor tale personale a fost compromisa sau daca doresti mai multe informatii in legatura cu masurile pe care le-am luat pentru a-ti proteja datele, te rugam sa ne contactezi la office@domeniileanastasia.ro

 

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

In cadrul website-ului nostru poti intalni link-uri care te redirectioneaza catre alte website-uri. Aceste website-uri pot colecta informatii despre tine si trebuie sa te supui politicii de confidentialitate a website-ului respectiv.  I. I. MARIN N. CONSTANTIN "PRODUCATOR DE VINURI nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale altor website-uri.

 

VREI SA NE CONTACTEZI?

Daca ai intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, vrei sa-ti exerciti drepturile sau ai o plangere despre care vrei sa discuti cu noi ne poti contacta prin e-mail la office@domeniileanastasia.ro sau prin posta la adresa: Str: Albastrelelor, nr. 11-13,
Sat Strejnicu, Jud. Prahova, Romania

 

Prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de catre  I. I. MARIN N. CONSTANTIN "PRODUCATOR DE VINURI, in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

ULTIMA ACTUALIZARE: 24.05.2018

© Toate drepturile rezervate si protejat de drepturile de autor GDPR:ON si  I. I. MARIN N. CONSTANTIN "PRODUCATOR DE VINURI conform legii 8/1996
Extragerea, reutilizarea, reproducerea si orice alta utilizare neautorizata sunt strict interzise.

INAPOI SUS
×

NEWSLETTER

Inscrie-te acum pentru a primi newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele speciale.

Ne gasiti si pe:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Tou Tube
  • Linked in
Realizat de: HDesign Logo
© 2016 Domeniile Anastasia. Toate drepturile rezervate.    ANPC | SOL | ANSPDCP